Els Alumnes de 3r i 4t de primària es van endinsar en una aventura màgica amb la científica marina Gàdor Muntaner.

El curs passat, 2023/2024, els alumnes de 3r i 4t de primària del nostre centre van tenir l’oportunitat de viure una experiència inoblidable de la mà de la científica marina Gàdor Muntaner. En la seva croada personal per defensar els taurons, Gàdor va convidar els nostres estudiants a endinsar-se en una aventura màgica que els va portar a descobrir el fascinant món d’aquests animals marins.

La científica va compartir amb els estudiants les seves pròpies aventures reals com a investigadora i va explicar per què la protecció dels taurons és tan important per a la salut del planeta. Amb una combinació d’històries màgiques i dades científiques, va captivar l’atenció de tots, despertant la curiositat i el compromís dels alumnes amb la protecció del medi ambient.

Aquesta visita  va ser molt més que una activitat educativa; va ser una inspiració per als nostres alumnes, que ara tenen una nova visió del món marí i una passió per la seva protecció. Gràcies a Gàdor Muntaner per haver compartit amb nosaltres la seva passió pel mar i per demostrar-nos que qualsevol de nosaltres pot convertir-se en defensor dels taurons!