Hort Escolar.

La Fundació Vida Silvestre de la Mediterrània ha col·laborat recentment amb l’escola Sagrats Cors de Sóller en una iniciativa que ha captivat els alumnes de tercer i quart de primària. La fundació va donar una sèrie de plantes aromàtiques, incloent espígol, farigola, sàlvia, romaní, moraduix i tarongí, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament de l’hort escolar del centre.

Aquesta activitat ha servit per conscienciar als alumnes sobre la importància de la cura del medi ambient i el respecte per la biodiversitat de la nostra regió. Els nins i nines, entusiasmats, van rebre les plantes i van participar activament en la seva plantació, enriquint el seu espai verd escolar i ampliant els seus coneixements sobre l’ús de les plantes en la cuina i la medicina natural.

L’escola Sagrats Cors de Sóller ha agraït aquesta col·laboració, que promou valors com la sostenibilitat i l’educació ambiental entre els més joves, ajudant-los a connectar amb la natura d’una manera pràctica i lúdica. Els alumnes, a més de gaudir de l’activitat, van manifestar la seva alegria i satisfacció per poder participar en la millora del seu entorn escolar amb aquestes plantes aromàtiques mediterrànies essencials per a la flora de la nostra comunitat.