Celebració Inici de Curs.

El passat 9 d’octubre, l’equip educatiu ens vam reunir a l’església del nostre centre amb un objectiu clar: eliminar barreres i crear un espai d’acollida per a tothom. Inspirats en l’exemple de Jesús i del pare Joaquim, vam reflexionar sobre la importància de construir una comunitat basada en l’amor, el respecte i la inclusió.

En aquesta trobada emotiva, vam reafirmar el nostre compromís de treballar perquè aquest curs 2024-2025 sigui “sense barreres”, on cada alumne, docent i membre de la comunitat pugui sentir-se valorat i respectat. El nostre objectiu és fomentar un ambient d’integració en el qual cada persona, sense excepció, pugui participar, créixer i aprendre amb plenitud.

Des del centre, treballam per promoure la convivència i la comprensió mútua, i estam decidits a continuar amb aquesta tasca al llarg del curs. A partir d’ara, cada acció i cada iniciativa tendran com a punt de partida aquest esperit inclusiu i solidari que volem que marqui el nostre dia a dia.

Gràcies a tots els que heu posat el vostre granet d’arena en aquesta celebració. Estam segurs que junts farem d’aquest curs una experiència transformadora per a tothom.